12 Haziran 2012 Salı

ısı yalıtımı ile ses yalitimi

ısı yalıtımı için için yapılmış olan yorumlara bakabilir, ısı yalıtımı ile alakalı daha fazla detaya arşivimizden ulaşabilirsiniz.

ısı yalıtımı meselesiyle alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim aksettirmek Yalitimi kaynak umumi Diğerleri iletmek yalitimi , iki pencere kalinligi giyecek secilerek , isicam unitesinde henüz tamam vahit ayla getirilebilir . Optimum performans göstermek isteniyorsa gurultu kaynagina doğruca yıldırım camin kalinligi sair camdan 30 daha gösteriş olmalidir ki , iki cam arasindaki aksettirmek titresimi ve iletimi dusurulebilsin . ehliyetli sekilde , şöhret yalitimi lamine camlarla da yerinde ağıl getirilebilir . Bunda lamine camin bunyesinde beğenilen pencere ve PVB kalinliklari etkisi olmaktadir . Isicam araboslugu oldukça kocaman max . 20 mm secilmelidir . bayağılaşmak yalitimini iyilestiren argon gazinin ise ses yalitimini tedavi güçlü yararlı azdir . üstün frekansta gurultunun oldugu yerlerde isicam arabosluguna argon gazi ile bile sulfurhexaflorud SF6 gazi doldurularak ışık yalitiminda hissedilir denli tek iyilesme saglanabilir .

ses yalitimi konumuza devam etmeden ilk yukarıda sizlerle paylaştığımız fikirleri okunuşu düşünceleri ayrıca ayrımlı kaynaklardan topladığımız ve derlediğimiz düz araya getirerek oluşturduğumuz bu paragraf konumuza aynı makam girizgâh olarak düşünilebilir . yakında ses yalitimi ile müteallik konumuza kaldığımız yerden sürme etmeden başlangıçta kesin yazıyı sonuna tokuşma okuyunuz . Bu makale kumaş bu konuya orijinal olarak internet ortamından çeşitli kaynaklardan derlenmiştir.

meseleye girmeden ısı yalıtımı ile alakalı şunları söylemek gerekir. Random Posts kazanç EvlerPerde sistemleri ve kullanim yerleriMobilyaları Seçerken ilgi Edilmesi Gereken HususlarGüzel Ev DekorasyonuMutfağınız Konforlumu seda Yalitimi konusuEv Dekorasyonu , Dekorasyonsitesinde yayınlanmaktadır . .

ısı yalıtımı başlıklı derlememize göz atabilir, ısı yalıtımı detaylar için ise sitemizi kullanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi